zondag 21 maart 2021

Week 12: 22 maart tot 28 maart

Wegens de huidige Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om de volgende afspraken te maken:

 

1. We starten op verschillende starturen en verschillende locaties om te voldoen aan maximum 10 personen per groep. Er zullen twee of drie groepen vertrekken om 19u30 en twee groepen om 19u45. Onderaan deze e-mail vind je de link om in te schrijven voor één van deze twee starturen (per startuur zijn er ook twee of drie startlocaties met een verschillende loopafstand).

 

2. Het gezellig samenzijn en kletsen vóór en na de training kan niet plaatsvinden. We vragen dus dat iedereen zo stipt mogelijk tegen het startuur aankomt. Wie te vroeg komt wacht in de auto of houdt voldoende afstand tot we verzamelen voor de start. Na aankomst bij de kapel op het eind van de training wordt er niet in groepjes rondgehangen en vertrekt iedereen terug zo snel mogelijk.

 

3. Wij beseffen dat er ook in openlucht steeds een risico is op besmetting en daarom vertrouwen we op het gezond verstand van alle lopers die naar de training willen komen:

=> Kom niet naar de training als je niet 100% gezond bent. Blijf thuis als je symptonen vertoont van Covid-19!

=> Deelname aan de training is zoals steeds vrijwillig. Iedereen die naar de training komt aanvaardt het risico van in contact te komen met andere lopers.

 

Inschrijven voor training op maandag 22 maart: link

Inschrijven voor training op woensdag 24 maart: link

 

Opmerkingen bij de Doodle:

=> Maximum 1 registratie per avond

=> Wees attent en sociaal. Heb je geregistreerd en kan je niet komen, schrijf je dan terug uit en maak plaats voor een andere loper.

 

Tenslotte nog hopen wij om jullie spoedig weer te zien, iedereen wanneer hij of zij er klaar voor is.

Hou het gezond!

 

De planning voor komende week:

MAANDAG

Loopjes richting Berlare en Zele Kamershoek (6 km / 10 km)

WOENSDAG

Loopjes richting Overmere (5 km / 7 km / 10 km)

ZONDAG

Berlare kerk (geannuleerd)